νότια Αυστραλία

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση νότια Αυστραλία

Η Νότια Αυστραλία είναι ένα κράτος στο νότιο κεντρικό τμήμα της Αυστραλίας.
Η ξεχωριστή ποιότητα της Νότιας Αυστραλίας είναι η εξαιρετικά άγρια ​​φύση της. Εδώ είναι τα Bunda Cliffs, τα οποία βλέπουν 100 χιλιόμετρα στον Μεγάλο Αυστραλιανό Κόλπο, την απεραντοσύνη της έρημης γης της πεδιάδας Nullarbor και τους κόκκινους αμμόλοφους της έρημο Simpson. Η πρωτεύουσα είναι η Αδελαΐδα και έχει παρανομαστεί την "πόλη των εκκλησιών" και είναι γνωστή για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της. Βρίσκεται κοντά στους αμπελώνες της κοιλάδας Barossa και στις προστατευμένες παραλίες της χερσονήσου Fleurieu.
Η Νότια Αυστραλία μοιράζεται σύνορα με τα άλλα ηπειρωτικά κράτη και με τη Βόρεια Επικράτεια. συνορεύει δυτικά με τη Νότια Αυστραλία, βορειότερα με τη Βόρεια Επικράτεια, προς τα νοτιοανατολικά με τη Βικτώρια, προς τα νότια με το Μεγάλο Αυστραλιανό Bight
Οι τιμές των ακινήτων προς πώληση στη Νότια Αυστραλία και ειδικά για τα σπίτια στην Αδελαΐδα συνεχίζουν να αυξάνονται, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η μέση τιμή έφθασε και πάλι σε επίπεδο ρεκόρ.
Σύμφωνα με τα τελευταία τριμηνιαία στοιχεία, η μέση αξία της κατοικίας στην Αδελαΐδα έχει φθάσει σε ιστορικό υψηλό με αύξηση 3,87% τους τελευταίους 12 μήνες και 0,43% περισσότερο από το τελευταίο τρίμηνο.

Παρά την αύξηση αυτή, η Νότια Αυστραλία παραμένει η πιο βολική κατάσταση στην Αυστραλία και υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία σε όλα αυτά.

Η πόλη Holdfast Bay ήταν η δημοτική περιοχή με τις καλύτερες αποδόσεις, με τις τιμές των ακινήτων να αυξάνονται κατά 11,54% για το έτος και 13,87% για το τρίμηνο.
Στα περίχωρα με περισσότερες από 10 πωλήσεις για το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και του 2017, οι St Georges και Norwood, και στα ανατολικά προάστια της Αδελαΐδας, ήταν τα μόνα προάστια που έφθασαν σε ένα εκατομμύριο δολάρια. Με βάση τα ίδια κριτήρια, η Henley Beach κατέγραψε την υψηλότερη ανάπτυξη, με τιμές ακινήτων 23,46%.

Η πρόσφατη αναβάθμιση της πλατείας Henley ήταν μια τεράστια κάρτα κλήρωσης για τους αγοραστές που ενδιαφέρονται για ακίνητα προς πώληση στη Νότια Αυστραλία.
Αυτό έχει βελτιώσει σημαντικά τον παράκτιο τρόπο ζωής και τώρα προσφέρει στους ανθρώπους μια εξαιρετική επιλογή από καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα και μπαρ και πολλές ευκαιρίες ιδιοκτησίας προς πώληση στη Νότια Αυστραλία.

Η τοποθεσία του προαστίου, κοντά στην παραλία, πέντε λεπτά από το αεροδρόμιο, 10 λεπτά από το Glenelg και εύκολα προσβάσιμο από την πόλη, το έκανε απίστευτα δημοφιλές με ένα ευρύ φάσμα αγοραστών που ψάχνουν για ακίνητα προς πώληση στη Νότια Αυστραλία. Πολλοί άνθρωποι στα ανατολικά προάστια θέλουν να υποχωρήσουν στην παραλία, έτσι υπάρχουν πολλά χρήματα που έρχονται στο προάστιο και οι αξίες θα συνεχίσουν να αυξάνονται σίγουρα στην περιοχή Henley.

Όλα τα κοντινά προάστια αυξάνονται σε αξία λόγω της δημοτικότητάς τους, ακριβώς μέσω των Seaton, Fulham και Fulham Gardens

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB